2006-07-20
Mycket Viktigt!!! Upprop!!!

Som många av er säkert känner till vid det här laget har klubben utrett frågan om att bygga 4 stycken planer vid Alnängsbadet i Örebro. Som vi upplever det vore det en alldeles utmärkt språngbräda för att kunna växa som förening och att ha en större, mer "klubbmässig" verksamhet. För att kunna vara med och arrangera turneringar på den svenska volleybolltouren krävs det att man har fyra planer på samma ställe. Planerna skulle alltså kunna innebära en fantastisk möjlighet att ha både mycket bättre träningsmöjligheter och turneringsmöjligheter i Örebro.

Den preliminära uppgörelse som vi idag har med kommunen går ut på att kommunen står för all beredning av marken som krävs och allt förarbete vad gäller att få fram ett område där vi sedan kan etablera våra planer. Vår uppgift blir stt finansiera sanden och den övriga utrustningen för planerna. Kostnaden för detta är i storleksordningen 100.000:-. Vi måste lämna ett definitivt ja eller nej till kommunen i mitten av Augusti.

Styrelsen har diskuterat frågan livligt och även gjort vissa undersökningar om finansieringsalternativ och liknande. Styrelsen är i grunden positiv till möjligheten att etablera planerna och kan tänka sig att ta en stor del av det övergripande ansvaret för detta. Men för att vi ska våga satsa på detta måste vi ha ert massiva stöd!

Om ni tycker att det här är viktigt och känner att ni är villiga att göra en insats och ta ett ansvar för att det blir av, ber vi er att visa ert stöd. Detta gör ni genom att senast 4/8 gå in på beachnätet under "anmälningar" och kryssa i ert stöd. Det går att läsa under denna rubrik mer om vad som kommer att krävas av er om ni tar beslutet att stötta ekonomiskt och/eller med en arbetsinsats. Som ni säkert förstår är inte alla detaljer kring detta klart än, men i stora drag vad som kommer att krävas finns under respektive rubrik under anmälningar.

Om styrelsen inte känner att det finns ett tillräckligt brett stöd för detta kommer vi inte att ta det vidare.

Om ni inte kryssat i ert intresse innan den 4/8 kommer vi att tolka det som att ni är negativa till satsningen.

Blir stödet, vilket vi givetvis hoppas på, tillräckligt brett kommer vi att gå vidare med detta och då finns det mycket goda möjligheter att vi i framtiden kommer att ha en härlig arena för beachvolleyboll vid Alnängsbadet.

Det är upp till er nu. Så vad tycker ni?!?

Styrelsen, genom Ordförande Johan Andersson


 




[Tillbaka]