2007-02-26
Årsmötet avverkat

På Fredagskvällen var det då dags för årsmöte. Det blev ett bra möte med många bra åsikter och den allmänna diskussionen som följde själva årsmötet var livlig och konstruktiv. Planerna om planer ligger kvar och det finns fortfarande en hel del att göra på den fronten.

Vi beslutade att ta fram fler konkreta offerter och intensifiera sponsorarbetet. Vi ber er medlemmar att gå in på beachnätet under "sponsring" för att se vilka sponsorer som är påtänkta så här långt och för att ta ansvar för någon eller några. När du hittat en möjlig sponsor som du vill ta ansvar för mailar du ditt intresse till johan@kylskapspoesi.com så att vi kan hålla listan uppdaterad. Du får förstås gärna komma med egna förslag på andra företag du vill uppvakta.

Den nya styrelsen efter årsmötet ser ut enligt följande:

Ordförande: Johan Andersson
Sekreterare: Stefan Triumf
Kassör: Andreas Brännström
Ledamot: Lukas Ivarsson
Ledamot: Kommittéernas representant.

Den sista ledamotsposten kan fyllas av den som har mest att bidra med inom respektive område som visd et styrelsemöte kommer att vara aktuellt. Styrelsen kan kalla in en representant från en kommitté efter behov.

Vi vill från styrelsens sida tacka alla medlemmar för ett bra årsmöte och hälsa er välkomna till en ny, spännande säsong.

Styrelsen genom
Johan Andersson
Ordförande



 




[Tillbaka]


Omvald kassör in action!