2010-03-27
Välbesökt årsmöte presenterade många glädjande nyheter inför säsongen

Ett tjugotal medlemmar hade hittat till Kylskåpspoesis kontorslokaler och Beachbrothers årsmöte. De största glädjeämnena var att styrelsen fått nytillskott och att tävlingar planeras kommande säsong.

Mia Åman och Kristina Baggström träder in i styrelsen som vice ordförande respektive ledamot.
Samtidigt avtackades Lukas Ivarsson som tog klivet ner från en ordinarie plats till suppleant.

-Det känns extra kul att vi får in två tjejer i styrelsen, säger Johan Andersson, som omvaldes som ordförande för tredje året i rad. Målsättningen är att vi successivt ska få in nytt blod i styrelsen och inför nästa säsong är vår förhoppning att vår kassör Andreas Brännström kan ersättas då han har suttit i styrelsen i tre år.

Inför den stundande säsongen kommer en nysatsning att genomföras på tävlingsfronten. Med Andreas Skoglund och Malin Björk i spetsen planeras till en början tre SM-tävlingar på Open-nivå. Men det förutsätter givetvis att vi alla hjälps åt med arrangemanget.

-Det är jättekul att vi åter kommer att arrangera tävlingar och det är viktigt att vi bereder våra medlemmar möjlighet att tävla på hemmaplan och även få se beachvolley på tävlingsnivå som sporre att träna och bli bättre, säger Stefan Triumf, huvudtränare för klubben.

Efter omröstning fann årsmötet att medlemsavgifterna ska ligga kvar på föregående års nivåer. Det är viktigt att tröskeln inte är för hög för att bli medlem i klubben. Inför säsongen kommer kravet att betala medlemsavgift skärpas då föreningen hade ett stort inkomstbortfall i form av obetalda medlemsavgifter.

-Medlemsavgifterna är i princip vår enda stora inkomstkälla och det är viktigt att alla betalar för att vi ska kunna driva vår verksamhet, säger Johan Andersson.

Den ekonomiska redovisningen visade på ett underskott för året men räddades av att klubben hade ett positivt resultat vid ingången av året.

Arenagruppen rapporterade att planerna har klarat vintern bra och så snart snön är borta planeras en dag för att ställa i ordning och fixa till arenan inför säsongsstart.

Träningsverksamheten liksom Synsam Cup och nykomlingen Strandligan kommer att dra igång första veckan i maj.

Den nya organisationen för säsongen finns att läsa i sin helhet under "Om Beachbrothers/organisation" samt "Om Beachbrothers/Styrelsen. Så snart som möjligt kommer årsmötesprotokollet att publiceras på Beachnätet.
 




[Tillbaka]