2011-01-03
BeachCamp Turkey, Öland och Tunisia 2011

BeachCamp erbjuder dig 5% medlemsrabatt på deras beachläger under 2011.

BeachCamp är ett träningsläger i beachvolley som erbjuder alla, från nybörjare till elit, att lära sig spela och/eller utveckla sitt spel och samtidigt träffa mängder av glada människor med ett gemensamt intresse. Till dig som medlem i Beach Brothers som samarbetar med BeachCamp ger vi 5% medlemsrabatt på våra beachläger under 2011. Går ej att kombineras med andra erbjudanden.

Turkiet
Kombinera sol, bad och träning
Välj mellan vecka 1, 2 eller 3 med start den 20/4 och sista hemresa den 11/5, eller varför inte stanna i 2 eller 3 veckor. Du blir indelad i en grupp om 6-8 personer där förstklassiga instruktörer kommer hålla i träningen. Lägret är förlagt på den 4-stjärniga anläggningen Club Kastalia i Konakli, 12 km väster om Alanya.

Öland
En av Sveriges solsäkraste platser
Lär dig spela beach eller rivstarta träningen innan midsommar med förstklassiga instruktörer och turneringar. Med start lördagen den 11 juni och vi lämnar inte Öland förrän den 19/6 (9 dagar på öland). Lägret är förlagt på den vita sanden vid en av Sveriges bästa campingar, KronoCamping Böda Sand.

Tunisien
Kombinera sol, bad och träning
Mer information kommer på http://www.beachcamp.se

OBS! För att få rätt pris får du inte glömma att ange vilken klubb du är medlem i när du anmäler dig på www.beachcamp.se.

Filmen från 2009:
http://turkey.beachcamp.se/index.php?page=beachcamp-the-movie-2009&hl=se_SE
Filmen från 2008:
http://turkey.beachcamp.se/index.php?page=beachcamp-the-movie-2008&hl=se_SE

För mer information och anmälan http://www.beachcamp.se


OBS! Bocka för Beach Brothers som "Membership" för 5% rabatt.


 




[Tillbaka]