2011-12-17
En rolig nyhet och viktig information

Sponsoravtal och erbjudande
Det är fantastiskt roligt att vi redan nu har klart med sponsor för två av våra planerade turneringar till sommaren 2012. Det är Actic träningsanläggningar som kommer att sponsra oss med fina priser. I och med det sponsoravtal som slutits kommer även alla medlemmar i Beachbrothers att få 15% rabatt på träningskort hos Actics anläggningar i Örebro. Rabatt och priser framgår av dokumentet som finns nedan.

Actic är en kedja av träningsanläggningar som finns över hela Sverige och i Örebro har Actic anläggningar på Kompassen (mitt i centrum), på Eyrabadet, Hagabadet och Brickebackens bad och gym.

Vinterträning och betalning
Vidare så är det också dags att betala avgifter för höstens träning på Risbergska. Kostnaden för att träna är 600 kr och detta skall betalas snarast till KFUM Örebro. Betalning görs till Postgiro: 28 63 71 - 0. Glöm inte att skriva namn och vad det gäller.

Tisdag den 20/12 är sista träningen för denna säsong och vi tar en kort paus under helgerna. Vi kommer att dra igång träningarna på Risbergska tisdag den 10/1 igen.

Vi från styrelsen önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
 


Dokument:
 Acticerbjudande.pdf




[Tillbaka]