2014-02-10
Projektgruppsmöte på torsdag 13/2 kl 18.00

Nya planer
Planerna har som ni kanske känner till fått sämre skick sista åren. Därför har arenagruppen, kommungruppen och styrelsen tagit fram förslag under året som presenterats för kommunen, där vi fått mycket god respons. Vi har även kontaktat ÖLIF som också såg mycket positivt på förslaget. Styrelsen har tagit beslut att söka bidrag genom ÖLIF. Kommunen, ÖLIF och vi har som mål att försöka få till en ny arena innan (eller som senast i början av) sommaren!

Förslaget är att vi gräver upp de gamla planerna och bygger fyra nya med bättre sand, vi kommer få en mycket bra arena! Går ansökan igenom bygger vi detta i slutet av sommaren eller innan nästa sommar. Ev. bygger kommunen en till plan med vår gamla sand vid de nya toaletterna.

Det är som ni förstår bråda dagar att få till denna anläggning. Först i loopen är ansökan till ÖLIF som kräver både ritningar, utredningar och kalkyler med offerter. Detta arbete skall vara färdigt 1/3 men tack och lov har vi kommit en bit på väg. Vill vi även få in sponsorer till kalkylen behöver det göras innan samma datum. Hör gärna med er arbetsplats om de är intresserade!

Beslut får vi i mitten av mars, får vi ett ja kör vi igång bygget, då sker upphandling, planering och jobb!

Projektgrupp (från torsdag till maj)
För att genomföra detta projekt till början av maj behöver vi all hjälp vi kan få, stort som smått!
Fundera på vad du skulle kan göra. Till projektgruppen behövs allt från extra hjälp vid anläggningen av planer eller vid arrangemang av invigningen till att du pratar med din chef om sponsring av planer eller kanske hjälper till med att steka några hamburgare på jobbdagen/arna. Du kanske sitter på någon kontakt som du kan dela med dig av?

På torsdag 13/2 kör vi första projektgruppsmötet. Då handlar det främst om underlag till ansökan och planering. ALLA som vill hjälpa till är välkomna! Mötet sker nu på torsdag kl 18.00 på Brevbäraregatan 17. Kan du inte delta på torsdag men vill vara med i gruppen kan du höra av dig till Mia Åman.


 




[Tillbaka]