2015-04-22
Träningssäsongen 2015

Den 11-12 maj kör vi igång på allvar med träningsverksamheten. Men redan veckan innan finns planer på att vi kör ett gemensamt pass så att vi blir rejält varma i kläderna.
Nytt för i år är bland annat att vi kommer utöka vår ungdomsverksamhet genom att köra igång kids beachvolley i åldrarna runt 6-8 år.
Ambitionen är också att kunna erbjuda olika nivåer av träning på motions-/fortsättnings-träningarna så att vi kan dela upp i mindre grupper för våra medlemmar som nyligen har börjat spela och grupper för dem som har spelat ett tag och håller en högre nivå.
För våra nybörjare genomför vi en nybörjarkurs på måndagar 12-30 maj under ledning av Mattias Frisk. Sen är tanken att de som har genomgått den kursen kan ta klivet vidare till fortsättningsgruppen till sensommarens träningar.
Ytterligare en nyhet är att onsdagar blir veckans Game Day! Vi träffas för att spela - alla medlemmar är välkomna! Vissa tillfällen kanske vi drar ihop en mixedturnering eller strandliga för dem som vill, eller varför inte 3-manna. Övriga kan spela fritt i mån av lediga planer. Enkelhet framför allt! Det viktiga är att vi spelar och har kul!
På fredagar kör vi Fredagsbeach med after beach. Vi spelar, tänder grillen och umgås vid vår fantastiska arena! Kan det bli bättre!?!
Under juli månad har vi uppehåll med ledarledda träningspass.

Nedan finns veckans tränings- och spelplanering presenterad med tider. Väl mött i sanden!
Stefan Triumf, Huvudtränare


Måndagar
Nybörjare (12 maj -30 juni) kl 18-19
Motion/fortsättning dam/herr kl 18-19

Tisdagar (12 maj - 30 juni)
Barn- och ungdomsträning
Kids beachvolley 17.30-18.30
U13/U15 kl 17.30-19
Avancerat dam/herr 18.30-19.30

Onsdagar
Game day! Kl 18.00 till solen går ner

Torsdagar
Beach travel cup kl 18.00

Fredagar
Friday beach & after beach ca kl 18.00 -
Tänk på att betala din medlemsavgift i god tid. 
Gå in på "Om Beachbrothers" och läs om Medlemskap




[Tillbaka]