2015-05-19
Platser kvar i tränarutbildningen 3-4/6, ta chansen!

Det finns platser kvar i beachvolleyboll tränarutbildning steg 1 , i ledning av Rasmus Jonsson.

Alla medlemmar är varmt välkomna och ni bör ta chansen! Det är tredje gången vi anordnar steg 1 kurs på våra planer ihop med Värmland/Örebro läns VBF, de två tidigare har varit mycket uppskattade.

Utbildningen är främst för blivande eller verksamma tränare men passar alla som spelar då stort fokus ligger på teknik och taktik. Genom att delta kommer du utveckla både dig själv och i förlängningen även dina medspelare.

Då det är färre utbildningstillfällen detta år (i Sverige) kommer troligen spelare från andra klubbar att delta. För att garantera deltagande är det därför bra om du anmäler dig så fort som möjligt (glöm inte betala medlemskap, detta är för övrigt den enda kostnaden för att delta då deltagaravgiften täcks via idrottslyftsbidrag).

Mål:
Kursen har som mål att utveckla tränare, nya och redan verksamma, med tyngdpunkten på teknik och taktik. Även spelare som är intresserade av att fördjupa sig i spelets finesser är varmt välkomna.

Kursen innehåller bland annat följande:
• Teknik och taktik
• Ledarskap och träningsmetodik

Rasmus:
Rasmus har en lång erfarenhet som både spelare och tränare. Ni kanske känner igen honom från Beach Travels eller från The Beach. Själv träffade jag honom första gången på GBC runt år 2000.

Det är verkligen roligt att vi åter igen får en mycket duktig instruktör till våra planer i Örebro.

/Mia

För mer info och anmälan se länk nedan.


 


Länkar:
Mer information och anmälan




[Tillbaka]