2018-03-23
Info från årsmötet

Hej allesammans!

Förra veckan hade Beachbrothers ett gemytligt årsmöte på Idrottens hus där hela förra säsongen gicks igenom samt att det dryftades en hel del tankar kring säsongen 2018. Styrelsen fick fortsatt förtroende och behölls tämligen intakt sånär som på att Sara Cavretti tackar för sig och in kommer istället Emil Levinsson. Stort tack Sara och välkommen Emil!

Fler tävlingar kommer arrangeras i år (kurs i TX kommer), den gamla läktaren ska rivas och ersättas med en ny (april), kick-off för potentiella tränare (april), träningarna planeras att dra igång 7 maj, ”BT-cup” torsdagen innan.

Och förutom de sedvanliga årsmötespunkterna blev den stora snackisen självklart återkomsten av Swedish Beach Tour till Örebro! Ja, du läste rätt. Vecka 33 i sommar, 16-18/8, kommer det spelas elitbeachvolley i city som en del av fler sportaktiviteter som äger rum då.
Det stora jobbet för oss är att vi som liten klubb ser till att tillsammans samla ihop tillräckligt med funktionärer (ca 50). Där tänker vi iofs inte bara medlemmar i klubben men vi börjar såklart där. Så skriv upp denna vecka i kalendern redan nu och lösgör er/planera om möjligt er semester utifrån det.
Mer info kommer självfallet under hela sommaren. Vet ni av er redan nu att ni har tid och lust att bidra till projekt/planering kring detta så hör av er till mig (PM).

Vi tror och hoppas det kommer bli ett mycket lyckat event med sol som håller ändå in till finalen denna gång!

Ses i april!
/Anders Persson
Ordförande Beachbrothers BC


 


Länkar:
Swedish Beach tour 2018 (pressrelease 14/3)
NA
[Tillbaka]