2019-04-02
Nyhet: Dedikerade träningsgrupper - anmälan öppen till första perioden

Hej alla beachvänner! Säsongsstarten närmar sig med stormsteg. Planerad säsongsstart är måndag den 6 maj.

En nyhet på tränarfronten är att vi kommer att genomföra ett försök med att erbjuda dedikerade träningsgrupper med träning två dagar i veckan med olika träningsperioder.

Den första träningsperioden startar den 6 maj. Träningarna kommer att ske på måndagar och onsdagar kl 17.30-18.30.

Jag hoppas att detta bidrar till att höja kvaliteten på träningarna och att möjligheten till att utvecklas snabbare ökar. Men det är som sagt ett försök och som alltid brottas vi med att få ihop tillräckligt många ledare. Så jag ber er att ha överseende om allt inte kommer att fungera perfekt till en början.

Som vanligt behöver man vara medlem i vår fantastiska klubb. Därutöver ingår en gratis träningsperiod i medlemskapet. Därefter kostar en träningsperiod 150:-. Initialt siktar vi på att genomföra två träningsperioder - en i maj och en i juni. Sen kommer vi att utvärdera försöket och undersöka möjligheterna att kunna erbjuda en tredje träningsperiod.

Målet är att träningsgrupperna består av max 10 spelare. Det gör att vi kan erbjuda 60 platser till period 1. Om man skulle bli utan en plats i en träningsgrupp kommer det fortfarande finnas gott om tillfällen för träning och spel ändå. Men jag hoppas att de flesta får plats i en grupp som vill träna.

Nedan följer en länk till anmälan till gruppträning för träningsperiod 1.

Sista anmälningsdag är fredag den 26 april eller när alla grupper är fulla. Kort om tid jag vet, men vi behöver en vecka på oss att få till gruppindelningen.

Jag tror och hoppas att detta kan bli riktigt bra om vi alla hjälps åt för att utveckla vår klubb och göra den ännu bättre! Vi ses i sanden - och glöm inte att anmäla dig:-) Alla nivåer är välkomna!

Vi ses i sanden!

Stefan Triumf, huvudtränare

 


Länkar:
Anmälan till träningsperiod 1:
[Tillbaka]